‘Shpejt ki me shku te Zoti ti’: Gruaja e preku me çorape 19-vjeçarin që v diq në Gjakovë

I ngjason më shumë një filmi ho rror-mi ster, por familja e Adiat Gojanit, i cili vd iq gjashtë ditë më parë në një ak sident trafiku po fr ikësohet seriozisht nga një grua në Gjakovë.Në fakt familjarët po dyshojnë për një grua e cila në ditën kur Adiati gjeti vd ekjen, kishte bërë një veprim të çu ditshëm. Gazeta Sinjali ka siguruar videon e momentit kur gruaja e kishte prekur Adiat Gojanin ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni dhe jepni komentin tuaj: