Shpërthen mërgimtarja: Vejushkat e KS nuk kanë kohë as me u pastru, se duhet me nga mas burrave te martuar…”

“Familjen e burrit e kam peshty ne fytyr dhe nuk ju flas asnjerit,Vejushkat e KS nuk kan koh as me u pastru, se duhet me nga mas burrave te martuar…-Pershendetje juve ..kjo është historia ime e katert me radhë prej 4 vitesh. Pikerisht para 4 viteve me tradhtoi burri pas 20 viteve martes ..paataj zbulove se me kishte tradhtuar herë pas herë ..ose saher i ka ardh shanca per te pare videon e plote shtyp ne rek1amen me poshte