Shpër’thim në Itali, ka të vd’ekur dhe të zh’dukur (Video)

Shpër’thim në Itali, ka të vd’ekur dhe të zh’dukur (Video)

Të paktën tre persona kanë hum’bur je’tën dhe dy të tjerë konsiderohen të zh’dukur pas një shpër’thimi në një fabrikë fis’hekzja’rrësh në Sicili.Lajmi është bërë i ditur nga shërbimet lokale të urgj’encës, sipas së cilave tr’upat e tre personave të pla’gosur u nxo’rën nga depoja dhe u dërguan në sp’ital ja dhe video shtype rekl,am dhe shikoje: