Shqipëria nuk është një mundësi, Kemal Ademi: Jam në kontakt me 3 Kombëtare

Shqipëria nuk është një mundësi, Kemal Ademi: Jam në kontakt me 3 Kombëtare

Kontakte ka pasur edhe nga Shqipëria apo Kosova për t’u marrë në ndeshjet kualifikuese, por menaxheri i lojtarit u shpreh se kërkohej Zvicra.
Tashmë është vetë sulmuesi që në një intervistë për “BZ Basel”, prek këtë temë. Teksa gazetari e pyet për mundësitë e zgjedhjes së Kombëtareve, është Shqipëria ajo që përjashtohet. “Janë tre mundësi për të shkuar te Gjermania, Kosova apo Zvicra shtype rekl,am dhe shiko vide,on: