Shqiprarja u Martova me Serbin dhe jam e lumtur mos paragjykoni sepse kur e ki burrin e mir ska lidhje qka eshte ai

Shqiprarja u Martova me Serbin dhe jam e lumtur mos paragjykoni sepse kur e ki burrin e mir ska lidhje qka eshte ai

Thonë se dashuria nuk njeh barriera apo dallime të çdo lloji, por nëse ajo shitet e blihet a mund të quhet vërtetë e tillë? Si jetojnë vajzat shqiptare në këtë vend dhe çfarë qëndron pas këtyre martesave? A janë ato në një lidhje normale apo historia fsheh diçka tjetër?Tеjkаlо pаmjеn mëpоshtë X / pаs 15 sеkоndаve hаpеt vidеоја