Shqiptaret ger.vishtin makinen e familjes serbe ne Sarande: Te q*fsha kur*en

Jugu i Shqipërisë, një nga vendet me të bukura në vendin tonë, në sezonin veror mbushet plot me turistë të huaj.

Mes shtetasve që zgjedhin të shpenzojnë para në Shqipëri dhe të kalojnë bukur, duke shpresuar të largohen me mbresa të veçanta janë edhe serbët, mirëpo duket se me ta është e vështirë të ndodhë kështu.

Një rast, i cili tregon edhe njëherë se historia nuk harrohet dhe se disa shqiptarë e kanë të vështirë të “ndreqen” ka mbërritur.

Një familje serbe e cila ka zgjedhur të kalojë pushimet në bregdetin e Sarandës është shokuar nga ajo që i ka ndodhur makinë së tyre.

Në kofanon e makinës me targa serbe një ose disa shqiptarë kanë of enduar familjen duke shkruar: “Ta q*fsha atë k*rvën serbë”. Gjesti është i tur pshëm dhe këto ngjarje duhet të shmangen, pasi Shqipëria shpreson shumë nga turizmi.

Qytetari shkruan:

Nje familje serbe ka vendosur te shoenzoje pushimet ne sarande. Edhe eshte “respektuar” nga shqiptaret. Flm nese e postoni se lam nam!