”Shqiptarët i kërkojnë llogari’ Nishani Rama u thot ti q ro bt mor zagar

Ish-presidenti, Bujar Nishani është shprehur i revoltuar në lidhje me mënyrën se si komunikon kryeministri, Edi Rama me shqiptarët. Nishani ka folur në emisionin “Pasdite me Xhaxhiun” me anë të një lidhje në Skype.Sipas Nishanit Rama shan dhe ofendon shqiptarët nëpër komente pa pikë problemi dhe kjo ndodhvetëm sepse shqiptarët ha-pe rek- lamen per pamjet