Shqiptari dyshohet se vr.au mësuesen për 50 euro, këto ishin arsyet (Video)

Shqiptari dyshohet se vr.au mësuesen për 50 euro, këto ishin arsyet (Video)

I riu shqiptar nuk ka pranuar fa jin dhe a kuzën edhe pse disa dësh mitarë kanë deklaruar se Sergio Malaj ka qenë atë ditë rreth e qark pallatit e mbi të gjitha kundër tij janë dhe veshjet e ndotura me gj ak e gati për t’u larë në lavatrice , të gjetura në banesën e tij ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: