Shqiptari e zbulon haj.malinë e vendosur në jastëk, nd.arja e burrit dhe gruas, vetë.vra.sja… (Video)

Shqiptari e zbulon haj.malinë e vendosur në jastëk, nd.arja e burrit dhe gruas, vetë.vra.sja… (Video)

Në rrjetet sociale të shqiptarëve të Maqedonisë Veriore tregon se si po bëhen magjitë tek komuniteti i tyre.

Aty shihet se si një person zbulon ‘hajmalinë’ e vendosur në jastëkun e fjetjes, transmeton Indeksonline

Sipas tij, këto janë sehiret për ndarje të burrit dhe gruas si dhe për ve tëvra sje të burrit.

Më poshtë, pamjet shtype rekl,am dhe shikojeni videon: