Shqiptari kap gruan duke e tr.adhëtuar me kushëririn e tij : Për 1 vit e gjysmë ai…

Tr adhtia e gruas kishte bërë që të niste gjithcka ka ndodhur deri më sot. Një vit e gjashtë muaj kë.rcënime dhe d.hunë.Protagonistë të kësaj ng jarje janë një cift shqiptarësh, të cilët ishin prindër të dy fëmijëve.Sic shkruajë sot mediat italiane, r.aporton Panorama, shqiptarët banonin në Brescia, e gjatë kësaj kohe shtype rekl,am dhe shiko vide,on