Shqiptari kthehet nga pushimi, e gjen “lopën” në kulm! (Foto)

Musli Abazi ka mbetur i befasuar, kur u kthye nga pushimi dhe gjeti objektin në formë të lopës në kulmin e shtëpisë së tij në fshatin ku jeton.Hetime për “lopën” në kulm“Sikur të ketë rënë nga qielli, se nuk di nga erdhi apo kush e solli. Fëmijët flisnin për një lopë në kulm sapo hymë në oborr, e unë nuk mund t’ju besoja syve kur e pashë” shtype rekl,am dhe shiko vide,on