Shqiptari martohet me një vajze me ngjyrë, por ajo që bën nusja në dasëm i lë të gjithë pa fjalë

Në një video publikuar se fundmi ne rrjet shihet një shqiptar i cili martohet me nje vajze të huajBëhet fjalë për një djale shqiptare dhe një vajze braziliane.Të dy ata po kërcejnë “vallen kosovare por ajo që bën më shumë përshtypje është që brazilianja e kendon shumë mirë dhe duket se e perlqen këtë këngë kl/ik0 n3 re/kla.m per pamjet