Shqiptari në Franc për letra nuk pyt ngjyrën, moshën,e sa fëmij-

Gjithnjë e më shumë azilkërkues nga shtetet e Evropës Juglindore, duke ditur se kërkesa e tyre për azil do të refuzohet, po martohen me luksemburgas-e. Prejse Shqipëria , Bosnja, Kosova, Maqedonia, Mali i Zi dhe Serbia janë shpallur nga BE-ja si vende të sigurta, në Luksemburg po “lulëzojnë“ martesat fiktive, shkruan luxprivat.lu. Per te pare videon e plote shtyp ne rek1amen me poshte