Shqiptari në Greqi në gjendje kritike për jetën, bashkëkombasi i tij bën thirrje të identifikohet: Kush e njeh?

Shqiptari në Greqi në gjendje kritike për jetën, bashkëkombasi i tij bën thirrje të identifikohet: Kush e njeh?

Një shqiptar i cili jeton në Greqi është përballur me një situatë të rëndë ditën e sotme. Teksa ai ka qënë duke kaluar në rrugë ka hasur një person të shtrirë në tokë, pa ndjenja, në gjendje të rëndë shëndetësore.

Personi pa ndjenja është shqiptar gjithashtu, ndërkohë që qytetari Arian Blloshmi kërkon ndihmën e të gjithëve për të identifikuar këtë person ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni: