Shqiptari në Zvicër para 8 Vite parashikoi ardhjen e CORONAVIRUSIT (FOTO)

Nga Kina, ne vitin 2020, do te perhapet nje virus. Virusi i cili pritet te rreshqet nga laboratoret ushtarake, dhe do te quhet coronavirus. Ai se pari do te shtihet ne nje pjese te madhe te Kines, e mandej ne nje pjese te madhe te botes. Evropa do te preket nga ky virus dhe shteti me i goditur do te jete Italia, me konkretisht veriu i saj. Per te pare videon shtyp ne rek1amen me poshte