Shqiptari shkrin së qeshuri me kërkesën e pazakontë që ka për Mbretëreshën e Anglisë: Hello Queen, I’m an albanian boy… (Video)

Mbretëresha Elisabeth postoi foton e parë në llogarinë e saj në rrjetin social Instagram dhe “theu” internetin.

Fotoja tregonte një letër nga Arkivat Mbretërorë.

Letra e shkruar nga pionieri i parë i kompjuterëve, Charles Babbage i drejtohej drejtohej stër-stër-gjyshit Princit Albert dhe datonte në vitin 1843 shtype rekl,am dhe shiko videon.