Shqiptari zbulon hajmalinë e vendosur në jastëk, ndarja e burrit dhe gruas, vetëv rasja…

Shqiptari zbulon hajmalinë e vendosur në jastëk, ndarja e burrit dhe gruas, vetëv rasja… Në rrjetet sociale të shqiptarëve të Maqedonisë Veriore tregon se si po bëhen magjitë tek komuniteti i tyre. Aty shihet se si një person zbulon ‘hajmalinë’ e vendosur në jastëkun e fjetjes, transmeton Indeksonline. Sipas tij, këto janë sehiret për ndarje të burrit dhe gruas si dhe për vetëvr asje të burrit shtyp ne foton posht ketij shkrimi shih vidjeon kur e nxjerrin hajmaline nga jastiku