Shqiptarja: Babai u çmend kur i kam tregu se jam martua me njeriun me ngjyrë, por kur e kuptoj qe fëmija i parë doli i bardh atëherë u qetësua

Një vajzë Shqiptare e cila është martuar tash e disa kohë me një burrë i cili është me ngjyrë dhe për Shqiptaret ky realitet është i papranishëm dhe i pakapshëm, vajza ka treguar se babai ishte çmendur kur e ka kuptuar qe ajo është martuar, por pas lindjes se djalit të parë gjerat u qetësuan. “E falënderoj zotin qe fëmijët dolën te bardh, sepse babi dhe familja po çmendeshin nga kjo dhe kishin inat te madh nga fshataret tjerë” Shtyp ne rkelame dhe lexo lajmin e plote.