Shqiptarja që u martua me burrin serb: S’di serbisht, por kuptohemi me këtë gjuhë (Video)

Përkundër se Dhurata nuk dinte asnjë fjalë serbisht, ajo ka filluar të mësojë disa fjalë, por ende nuk flet për t’u kuptuar me bashkëshortin e saj. Megjithatë, ajo thotë se me Bratisllavin flet në ‘gjuhën e dashurisë’.Ata nuk kanë pranuar të tregojnë para kamerave se kush ishte ndërmjetësi i martesës së tyre.(Shtyp mbi pamjen e mëposhtme dhe shikoje )