Shtatoret E Shaban, Hamëz Dhe Adem Jasharit Më 28 Nëntor Vendosen Në Drenas

Shtatoret E Shaban, Hamëz Dhe Adem Jasharit Më 28 Nëntor Vendosen Në Drenas

Komuna e Drenasit në bashkëpunim me Komunën e Skenderajt, nën patronatin e Presidentit të Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, të enjten, me 28 Nëntor, do bëjnë zbulimin e shtatoreve të heronjve Shaban, Hamëz dhe Adem Jashari.
Vendosja e shtatoreve të heronjve Jashari do të bëhet në sheshin “Fehmi Lladrovci” në Drenas, duke filluar nga ora….per me shum shtyp ne rek lamen me poshte dhe lexoni te plote kete artikull nuk do te zhgenje heni