Shtatzëna 14 Vjeçe Shtrihet Në Spital, Do Ta Mbajë Beben

Një 14 vjeçare është shtrirë në Repartin e Gjinekologjisë në QKUK.Ajo, po pret që të bëhet nënë. Por, mjekët kanë dilema nëse duhet ndërprerë shtatëzania, tani kur e mitura është në muajin e gjashtë, njofton Klan Kosova.Një 14 vjeçare është shtrirë në Repartin e Gjinekologjisë në QKUK.Ajo, po pret që të bëhet nënë. Por, mjekët kanë dilema nëse duhet ndërprerë shtatëzania, tani kur e mitura është në muajin e gjashtë, njofton Klan Kosova….Lajmet me reja mund ti gjeni me poshte dhe per mirmbajtjen e portalit ju kishim lutur te shtypni rek lamen. Faleminderit shqipe te mbajm njeri tjetrin ne keto dite..