Shumë e dua burrin tim, po shoqja ime më… (Video)

Një vajzë 29-vjeçare ka shkruar se është e martuar me një djalë që është 32 vjeç,

dhe çdo gjë po shkonte mjaft mirë mes tyre derisa një kohë ai është ftohur dhe çifti nuk po kryente marrëdhënie sek.. si më parë.

Por, asaj i ka pëlqyer dhi ka kërkuar që ta puthë sërish, më pas ajo është shprehur se ka përjetuar se.. më të mirë në jetë me shoqen e saj të ngushtë shtype rekl,am dhe shiko vide,on