Shume fjal po duhem ti duroj per mua nga familja e burrit sepse nuk jam be nene per 10 vite, ata mua me ofendojn dhe…

Jam 33 vjeqare jetoj ne zvicer kam 10 vite martes po nuk kam pas femi der tani kam hek shum ne jet 10 vite si 100 vite me vuajtje e mija qe kam hek nuk kam len nat duke qare kam vuj shum nga gjith familaj e burit qe skam jet shtazan shum fjal i kam duru shum er u bejsha e shurdher e verber vet qe mos te kem konflikte ne familje vjehrra me thote shtipe relamen meposhte dhe shiko se cfare thote kjo vajze.