“Si do keni buke kur jeni skllevër të një shk*rdhate nga Surreli, dhe një k*rve që është ministre?!”

Situata sociale-ekonomike po rëndohet gjithnjë e më tepër si pasojë e krizës së shkaktuar nga koronavirusi, që ‘zhyti’ akoma më tej gjendjen financiare të shqiptarëve, ku mijëra familje në vend mezi po sigurojnë edhe bukën e gojës e mbijetesën.Përballë kësaj situate, spikeri i ‘Nova Medias’, Arjan Hasimi, ka shpërthyer me tone të ashpra kundër kryeministrit, Edi Rama, duke shfaqur tërë indinjatën dhe revoltën e tij ndaj shefit të ekzekutivit sht1pe rek1am dhe sh1ko v1deon: