Si e bëri për vete Teuta Krasniqi Adonisin – trajnerin e fitnesit?

Teuta Krasniqi edhe kur nuk ka ndonjë projekt, edhe kur muk shfaqet në ekran, sërish është në mendjen e publikut të gjërë.Shtype relamen dhe shiko pamjet ekskluzive vetem per ju

Teuta është nënë dhe bashkëshorte shumë e përkushtuar, e këtë e thonë të gjithë ata që e njohin nga afër Teuten, që është një nga personazhet më të afirmuar publik..Shtype relamen dhe shiko pamjet ekskluzive vetem per ju