Si e gjeta Astritin të v8d0ekur kur u ktheva nga pauza? Ky ishte rrëfimi i personit që e pa trupin e pajetë të Deharit

Dëshmitari kyç i rastit, i cili vdiq pesë muaj pas vdekjes së dyshimtë të Astrit Deharit, në dëshminë e tij para hetuesve policorë më 5 nëntor të vitit 2016, tregonte se pasi e kishte parë trupin e pajetë të Deharit në qeli e kishte njoftuar mjeken e Qendrës së Paraburgimit.Shtype relamen dhe shiko pamjet ekskluzive vetem per ju