“Si e humba vi.rgjërinë 15 vjec me Marlin Monroe”/ Aktori i Godfather rrëfen si e mori ne dhomë dhe .. (Video)

Aktori i filmit Godfather, Gianni Russo ka treguar se si Marilyn Monroe ia mori atij vir gjërinë kur ai ishte 15 vjeçar dhe ajo ishte 33 vjeçare. Aktori, tani 75 vjeçar, i cili është i njohur për rolin e tij si Carlo Rizzi në filmin klasik, thotë se Monroe do të ishte prapa grilave nëse kjo gjë do të ndodhte sot.Por të dy e vazhduan miqësinë deri në vde kjen e saj në vitin 1962.Russo, duke folur shtype rekl,am dhe shiko vide,on