Si i ndryshoi jeta pas ab ortit? Rrëfehet “pa dorashka” këngëtarja e njohur: Dh imbja dhe humbja janë dhuratë

Si i ndryshoi jeta pas ab ortit? Rrëfehet “pa dorashka” këngëtarja e njohur: Dh imbja dhe humbja janë dhuratë

Këngëtarja e famshme, Beyonce ka treguar për herë të parë në një intervistë për revistën “Elle” se ka pësuar abort, para se të sillte në jetën vajzën Blue Ivy.

“Suksesi duket ndryshe për mua tani. Mësova se e gjithë dhimbja dhe humbja është në të vërtetë një dhuratë. Aborti më mësoi se duhet të isha “mamaja” e vetes sime, para se të isha mamaja e dikujt tjetër ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni: