Si i rekrutonte pro’stitutat “Zogu i Tironës” dhe i çonte në hotelet e kryeqytetit për klientët VIP

Nikaj rezulton se ishte administrator i pro’stit’utave, siguronte vajza të ndryshme për klientë të interesuar, duke i dërguar ato në banesa ose hotelet sipas kërkesave të klientëve kundrejt përfitimit monetar që varionte nga 10.000 deri 20.000 lekë për 2 orë.Rezulton se Nikaj përfshihej edhe vetë në mar’rëdh’ënie se’ksu’ale në grup ja dhe video shtype rekl,am dhe shikoje: