Si i zbuloi qeni hero personat e gjallë nën rrënojat në Durrës

Brandi quhet qeni hero i Policisë Shqiptare, i cili zbuloi personat e gja llë nën rrënojat e 6-katëshit në Durrës. He roi me 4 putra i Policisë së Shtetit, kërkoi me ngulm për persona të mbetur nën rrën ojat e pallatit 6-katësh në Durrës, god itur nga tërmeti.Gentian Mullai, zëdhënësi i Drejtorisë së Përgjithshme të Policisë së Shtetit tregon se pasditen e 26 nëntorit, teksa u ndërprenë punimet me mjetet e rë nda dhe u fi kën mjetet që punonin nën rrënoja, u përgatit dhe u fut në kër kim qeni policor me p’oshtë n’diqni deklaraten e tij.