Si ma punsoi shoku gr.uan,ai i kishte ven kush te por une se dija…!

Si ma punesoi shoku gruan,ai i kishte ven kushte por une se dija…!Gruaja me ate shokun u takuan te nesermen dhe se bashku shkuan ne Prishtine nga Suhareka per ti derguar dokumentet per aplikim ne bank. Pas disa ditesh gruaja me tha se do tshkonin me ate shokun perseri dhe ta takonin ate te njohurin e atij shokut qe ta hanin nje dark bashk, i thash qe shko. Pas nje muaji gruaja u punesua aty. Pasi filloi puna ai e kishte dergu ne …Ne vazhdim keni videon e kesaj ngjarje……