“Si qau burri im italian kur më gjeti të vir gjër”, vajza nga Shkodra na habit me historinë e saj (Video)

“Si qau burri im italian kur më gjeti të vir gjër”, vajza nga Shkodra na habit me historinë e saj (Video)

Tema e virgjë risë në vendin tonë ka një ndjeshmëri të lartë, pasi është ende prezente në jetën e vajzave të reja.

Qoftë në fshat apo qytet, ende ruhet me fanatizëm koncepti i virgj ërisë së vajzave.

Aq sa morali gjendet pikërisht tek virgjëria. Por, kjo e fundit përbën përshtypje tek të huajt. Kështu, një vajzë shkodrane ka rrëfyer për “Shkodra News” historinë e saj në lidhje me burrin e saj italian shtype rel,am dhe sh iko vi deon.