Si qau burri im italian,kur e kuptoi se jam e viirgjër dhe ja çfarë me beri…(Video)

E kam qenë në një lidhje 3-vjeçare me një djalë po nga Shkodra. U ndamë, më la më saktë se nuk më priste ma. Donte të konsumonin aktin, unë doja që ta ruaja për natën e parë të martesës, kur e verejti burri italian se jam e viirgjer ai filloi per me shume info,ndiqeni videon e me poshtme.$htipe relameen dhe shiko videon