”Si shqiptarët jemi dhe ne s’kemi p*rdh*” Besi dhe Xhensila publikojnë pamjet duke ngrënë byrek me dhallë: Jeta fundit!

Pavarësisht famës dhe parave, sërisht qëndron malli për gjërat modeste dhe të thjeshta. Një gjë të tillë e vërtetojnë Xhensila Myrtezaj dhe Bes Kallaku.

Çifti i bashkëshortëve kanë postuar sot një video ku shiheshin duke ngrënën byrek dhe pirë dhallë. Dukej se më e gëzuar ishte Xhensila duke thënë ‘Mmmm, jeta e funit’.

Por menjëherë Bes Kallaku iu hodh byrekut dhe nisi ta cop ëtojë. Aty Xhensila e paralajmëroi duke i thënë ‘Mos, mos guxo, mos..’ por aktori nuk ndalej.