“Si ta gënjej burrin për të daIë sot me ty?” shikoni si tradhtojn grat shqiptare

Një djalë të ri nga Laçi, i cili jeton në New York e ka zënë haIIi me një vajzë, e cila ishte fillimisht e dashura e tij, por që më pas nuk i ndahet për q amet, edhe pse djalit tregon se ka provuar çdo metodë për ta mbajtur larg.Ai ka bërë me dije se vajza me të cilën është në një m arrëdhënie prej dy vitesh, është disa vite më e madhe se ai ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni: