Si të bëheni milioner për 2020-ën/ 6 tradita për të sjellë fatin e mirë për Vitin e Ri (FOTO)

Si të bëheni milioner për 2020-ën/ 6 tradita për të sjellë fatin e mirë për Vitin e Ri (FOTO)
Festat janë koha ideale për të reflektuar. Çfarë kemi bërë mirë dhe çfarë mund të përpiqemi të bëjmë më mirë? Për të ndihmuar veten për të arritur qëllimet tuaja ju rekomandojmë të lexoni traditat që shumë kultura të ndryshme i ndjekin. Per te pare videon shtyp ne rekl,am