Si u bënë “Rrush e Kumbulla” paret rezervë në qeverisjen Haradinaj

Në këtë raport, janë publikuar edhe shpenzimet që i ka bërë Qeveria Haradinaj, nga Fondi Rezervë i Buxhetit, për vitin e kaluar.Gjithsej 46 vendime janë marrë gjatë vitit 2019 për transfere nga Fondi Rezervë, në shumën totale prej 6 milionë e 130 mijë eurove. Sipas Ligjit, Fondi Rezervë ka të drejtë të shpeznohet vetëm në raste të paparashikuara dhe urgjente. Per te pare videon e plote shtyp ne rek1amen me poshte