Si u kap ‘Zogu i Tiranës’ në flagrancë brenda hotelit në autostradë duke i ‘shërbyer’ 47-vjeçarit nga Mamurrasi, çfarë tha para Policisë

Nga Policia është arr.estuar ditën e sotme Hermes Nikaj, i njohur ndryshe si “Zogu i Tiranës” pasi aku.zohet për “pro.stitucion” dhe “shfr.ytëzim pro.st.itucioni”.

Sipas Policisë Nikaj është arr.estuar në një hotel në autostradën “Tiranë-Durrës“ në kuadër të operacionit të koduar “Your Turn”, (radha jote) ndërsa prokuroria i ak.uzon për shfr.ytëzimin e vajzave për pros.titucion deri në 700 euro nata ja dhe video shtype rekl,am dhe shikoje: