Si U ‘Rr ah’ Ardit Gjebrea Në Emision Live(VIDEO)

Vëllezërit rrihen në mes të emisionit, disa shpulla shkojnë për Ardit Gjebrenë
Tensionit në rubrikën “Shihemi në Gjyq” dhe goditjeve mes vëllezërve nuk u ka shpëtuar as moderatori Ardit Gjebrea.Fatmiri tregoi se si ishte mashtruar nga një firmë ndërtuese në qytetin e Fierit si për hyrjen që kishte blerë me emër të tij, por me paratë e vëllait Petro, ashtu edhe për hyrjen tjetër që kishte blerë vëllai i tyre, Andoni.Ai madje tha se këtë mashtrim Andoni nuk e përballoi dot, duke u sëmurë e fatkeqësisht duke humbur jetën një vit më parë….shtyp ne rek lamen me poshte dhe lexoni te plote kete artikull.