“Sikur e parandjeu vd ekjen, pas tërmetit të 21 shtatorit kishte shkruar…”, babai i Xhesikës përlot kur mbledh kujtimet e fundit nga pallati që ‘i mori’ vajzën

“Sikur e parandjeu vd ekjen, pas tërmetit të 21 shtatorit kishte shkruar…”, babai i Xhesikës përlot kur mbledh kujtimet e fundit nga pallati që ‘i mori’ vajzën

Lëkundjet e errëta të 26 nëntorit zgjuan njerëzit nga gjumi. Frika, nxori jashtë shtëpive mes mijëra shqiptarëve edhe Xhesika Biqikun. Teksa dilte, në terr tullat e pallatit goditën në kokë 20 vjeçaren. Jeta e parë e humbur nga tërmeti në Tiranë. “Unë u pengova kur e kisha përdore dhe rashë te balta, shpirti im ishte këtu… e mora gërthita”, thotë babai i Xhesikës shtype rekl,am dhe shiko videon