Simpatia ndaj Hashim Thaçit, një qytetare bën tatuazh portretin e presidentit (Video)

Kjo qytetare e ka bërë tatuazh në kraharorë fytyrën e presidentit Thaçi.Ajo madje në tatuazh e ka shkruajtur edhe datën e Pavarësisë së Kosovës, 17 shkurtin e viti 2008.Në një video të publikuar në rrjetet sociale shihet fotografia që ajo ka përzgjedhur e që është fytyra e presidentit që ia mbulon gjithë kraharorin.Ndryshe, kjo është hera e parë që një qytetarë bën tatu ndonjë president tek ne ja dhe video ekeni me poshte shikojeni: