S’ishte përgatitur për provim, djali “çon” në këmbë të gjithë qytetin me veprimin e paimagjinueshëm: Alo Policia…

S’ishte përgatitur për provim, djali “çon” në këmbë të gjithë qytetin me veprimin e paimagjinueshëm: Alo Policia…

Donte të shtynte provimin dhe gjeti një mënyrë që një njeri normal as nuk do e çonte ndër mend.

Momente paniku ka pasur ditën e sotme në Buenos Aires, ose më saktë në stadiumin e skuadrës argjentinase River Plate.

Policia argjentinase kishte marrë një telefonatë ku thuhej: “Kam vënë një bombë në stadium” ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: