SK ANDAL/ Filmon veten duke q ëlluar me pi stoletë ndaj protestuesve, video-ja bën xhiron e botës

Një video e transmetuar së fundmi në rrjetet sociale tregon pamjet sk andaloze ku një i ri irakian filmon veten duke shtirë me pis toletë në drejtim të protestuesve dhe policëve në Irak.E gjitha ngjarja ka ndodhur në Sheshin e Lirisë (Tahrir) ku një djalë irakian zbret nga motorri dhe me fytyrën e mbuluar me bluzë fshihet pas një muri dhe që llon me pi stoletë, njëkohësisht filmon dhe veten shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: