S’ka burra, ky shtet ofron 7 mijë euro për të lënë sht.atzënë vajzat …

Si është një shoqëri pa martesë? 40% e foshnjeve të lindura jashtë martese, është një rekord që e mban Amerika. Ajo qëndron afër mesit të paketës globale në këtë kategori. Turqia konservatore është mbrapa me një përqindje të vogël prej 3%. Dhe kombi në krye të listës? Udhëheqësi botëror për nënat e vetme? Është Islanda. Më shumë se dy të tretat e foshnjave Islandeze, 67% per te pare videon shtyp ne rek1amen me poshte