‘S’ka burra për mua, s’më hyjnë në punë’, Xhesika Ndoja tregon si është zhgënjyer nga meshkujt (Video)

Xhesika Ndoja prej vitesh vazhdon të jetë shumë e komentuar në media dhe jeta e saj private nuk ka mbetur jashtë vëmendjes. Këngëtarja ndihet e plotësuar me suksesin që ka arritur dhe tanimë i është futur edhe kinemasë e luan në filmin “Gjurmë pa shenjë”.Në një intervistë për “Panorama plus”, ajo tregon se nuk i bën më përshtypje as martesa, pasi siç shprehet është bërë ‘vetë grua e vetë burrë’ ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: