SKAN DAL/ ‘E gjuajti’ live për gjoksin e saj, Gjuzi e bën zv.Presidente të partisë, e ul në tryezën e reformës zgjedhore (Video)

Mazhoranca, opozita ‘brendaparlamentare’ dhe ajo jashtëparlamentar kanë marrë pjesë ditën e sotme në tryezën e diskutimit për Reformën Zgjedhore, të thirrur nga OSBE dhe me prezencën e ambasadorit Bernd Borchardt.Mirëpo, në tyrezën e Reformës kanë marrë dhe aktorë të tjerë jopolitikë të cilët nuk dihet se çfarë eksperience mund t’i japin procesit shtype rekl,am dhe shiko vide,on