Skan.Dal.Oze: Në ETC Shitet M.ish I Pr.Ishur

Nuk janë të pakta rastet kur në qendrat tregtare janë gjetur produkte të rre z ikshme për shendetitn, e në kushte ska ndaloze. Rasti më i fundit është në qendrën tregtare në ETC, pronarë i së cilët është ish-deputeti Ramiz Kelmendi, e ku një qytetarë ka denoncuar përmes rrjeteve sociale se aty po shitet mish i pris hur, raporton Magazina.alQytetari ka bërë një video ku shihet se në frigoriferët e ETC-së ka mishë të m ykur,“Kqyre në ETC çka janë tu mbajt, s’ka as kontroll as kurgjë hiç”, dëgjohet duke thënë ky qytetarë në videon e publikuar shtyp ne rek lame dhe lexoni te plote lajmin.