SKAN DAL/ Portieri se ks me vajzën e re në tualet, publikohen pamjet që po tro ndisin futbollin

SKAN DAL/ Portieri se ks me vajzën e re në tualet, publikohen pamjet që po tro ndisin futbollin

Bota e futbollit është tro nditur nga një ska ndal se ksual. I prekur është futbolli italian, ku portieri i Reggiana, Matteo Voltolini, është bërë protagonist i një video se ksuale.

Portieri 23-vjeçar shfaqet duke kryer marr ëdhënie se ksuale me një grua të re, në tualetet e një disko.

Video zgjat 15 sekonda dhe vajza ka de noncuar tashmë përgjegjësin që ka kryer regjistrimet dhe i ka shpërndarë ja dhe video shtype rekl,am dhe shikoje: