Skan dali me automjetin e saj ‘Bentley‘, flet Morena Taraku: Zoti i din të gjitha, ai do ta tregojë të vërtetën (Video)

Skan dali me automjetin e saj ‘Bentley‘, flet Morena Taraku: Zoti i din të gjitha, ai do ta tregojë të vërtetën (Video)

Morena Taraku i është kthyer rrjeteve sociale për t’u deklaruar pas skandalit me veturën e saj ‘Bentley‘. Pas disa ditësh nga të gjitha problemet që iu shfaqën Morena Tarakut me veturën e saj luksoze që tentoi ta sjellë në Kosovë duke e deklaruar si të re, Morena ka vendosur të flasë.

Ajo ka shkruar se nuk do të deklarohet për asgjë pasi “nuk do që të njollosë askënd nga goja e saj” shtype rekl,am dhe shiko vide,on