Skandal! Banorët e Durrësit flenë jashtë prej 5 ditësh, bashkia i thotë se nuk ka vend për akomodim

Skandal! Banorët e Durrësit flenë jashtë prej 5 ditësh, bashkia i thotë se nuk ka vend për akomodim

Një denoncim ka mbërritur në inbox-in e ish-kryeministrit Sali Berisha, ku shkruhet se disa banorë në ‘Lagjen 17’ në Durrës flenë jashtë prej 5 ditësh. Shtëpitë e tyre janë shpallur të pabanueshme nga termeti e për pasojë ata kanë mbetur në mes të katër rrugëve shtype rekl,am dhe shiko vide,on: